top of page

Verkoop obligaties verlengd tot 15 april 2023

Bijgewerkt op: 23 apr. 2023

Coöperatieve Vereniging Voorne-Putten Energie (VPE) heeft besloten om de verkoop van obligaties te verlengen tot 15 april 2023. Hiermee kunnen bewoners van Voorne-Putten actief bijdragen aan het verder ontwikkelen van diverse lopende duurzame zon- en windenergieprojecten. Investeren is al mogelijk vanaf € 100,- per obligatie en levert een rente van 4% per kalenderjaar over een periode van 5 tot 20 jaar.


VPE is een coöperatie van betrokken bewoners die samen de energie op Voorne-Putten willen besparen en duurzaam opwekken. Doel is met zonneprojecten en windturbines een lokale, betaalbare en toekomstbestendige energievoorziening voor en door bewoners te realiseren. Iedereen die het eens is met het doel van de coöperatie kan lid worden en daarmee mede-eigenaar van de coöperatie. De leden bepalen samen de koers van de coöperatie. Obligatiehouders worden automatisch lid van VPE.


Ook investeren in een duurzaam Voorne-Putten door middel van obligaties? Kijk dan op onze obligatiepagina voor het informatiememorandum en het inschrijfformulier.


203 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page