top of page

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de projecten op Voorne-Putten? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt je adresgegevens opgeven, maar dit is nog niet verplicht.

Voorne-Putten Energie geeft obligaties uit

5% rente per kalenderjaar over een periode van 15 jaar.

Coöperatieve Vereniging Voorne-Putten Energie (VPE) zet zich sinds haar oprichting in 2017 in voor het vanuit maatschappelijke betrokkenheid bevorderen van de duurzaamheid en de energietransitie op Voorne-Putten.

Voor Zon op waterbassin bij Biologische Tuinderij Ben Noordermeer aan de Kloosterweg 16 in Brielle, geeft VPE geïnteresseerden de mogelijkheid om via obligaties dit project te financieren.

VPE is een coöperatie, hetgeen betekent dat het een vereniging is die onderneemt. VPE heeft de afgelopen jaren intensief gewerkt aan initiatieven voor de opwekking van duurzame energie. Met inzet van veel menskracht en (technische) kennis is een portefeuille van projecten opgebouwd die in de ontwikkelfase zitten, waar VPE bij betrokken is.

Hieronder vind je het Informatie memorandum van Zon op waterbassin Tuinderij Noordermeer waarin duidelijk beschreven wordt wat de voordelen, risico’s en voorwaarden zijn en hoe de uitgifteprocedure werkt. De inschrijfperiode is van 15 mei 2024 tot 15 juli 2024. Klik op het pdf-document om het informatie memorandum te lezen.

 

 

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van obligaties voor Zon op waterbassin en andere investeringsmogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in.

zonsondergang

Obligaties

Geef je hieronder op voor interesse in obligaties

Met het invullen van dit formulier ben je nog tot niets verplicht. Wanneer de daadwerkelijke inschrijving voor toekomstige obligaties van start gaat houden wij je op de hoogte.

Aanhef

Bedankt voor je gegevens!

bottom of page