top of page

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de projecten op Voorne-Putten? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt je adresgegevens opgeven, maar dit is nog niet verplicht.

Voorne-Putten Energie geeft obligaties uit

4% rente over een periode van 5 tot 20 jaar.

 

Coöperatieve Vereniging Voorne-Putten Energie (VPE) zet zich sinds haar oprichting in 2017 in voor het vanuit maatschappelijke betrokkenheid bevorderen van de duurzaamheid en de energietransitie op Voorne-Putten en geeft daarom ingaande 1 maart 2023 participaties uit in de vorm van Risico-Obligaties (“Obligaties”).

 

Obligaties worden uitgegeven ter aanvulling van de liquiditeit van VPE. Het gaat om obligaties waarmee onder meer de kosten van het verder ontwikkelen van de projecten kan worden gefinancierd.

 

VPE is een coöperatie, hetgeen betekent dat het een vereniging is die onderneemt. VPE heeft de afgelopen jaren intensief gewerkt aan initiatieven voor de opwekking van duurzame energie. Met inzet van veel menskracht en (technische) kennis is een portefeuille van projecten opgebouwd die in de ontwikkelfase zitten, waar VPE bij betrokken is.

Voor al onze projecten is een informatiememorandum opgesteld waarin elk project wordt toegelicht. Klik op onderstaande pdf om het document te openen.

 

 

 

 

Heb je interesse in deze obligaties? Vul dan onderstaand formulier in. Wij mailen je op korte termijn alle informatie om in te schrijven.

zonsondergang

Obligaties

Geef je hieronder op voor interesse in obligaties

Met het invullen van dit formulier ben je nog tot niets verplicht. De daadwerkelijke inschrijving voor obligaties gaat van start op 1 maart 2023.

Aanhef

Bedankt voor je gegevens! 

bottom of page