De kracht van nieuwe energie

WAAR WIJ VOOR STAAN

De energiesector is in transitie. Het is noodzakelijk dat zoveel mogelijk mensen bewust worden van de noodzaak van het gebruik van nieuwe energie. Steeds meer mensen vinden duurzaamheid belangrijk, maar weten niet waar en hoe ze moeten beginnen. Voorne-Putten Energie vervult hier een leidende rol in.

 ENERGIE

BESPARING

Energiebesparing is het eerste wat bewoners van woningen kunnen doen om de energiekosten te reduceren en CO2 uitstoot te verminderen. Daarom zijn wij groot voorstander van energiebesparing. Wij geloven erin dat verduurzaming begint bij bewustwording en energiebesparing. Om hier goede adviezen over te kunnen geven werken wij samen met de WoonWijzerWinkel https://www.woonwijzerwinkel.nl. Heb je vragen over energiebesparing in je huis, neem dan contact op met de WoonWijzerWinkel of ga bij ze langs in het Innovatiecentrum voor duurzaam bouwen (ICDUBO) op Heijplaat.

WIND

ENERGIE

 

Windenergie is schoon, onuitputtelijk én we kunnen het zelf produceren. Voorne Putten Energie vind dat elke inwoner en bedrijf op Voorne Putten de kans moet krijgen zelf een stukje windturbine te kopen voor de opwekking van zijn eigen windenergie.

Met een windturbine van 3MW (± 145 meter hoog) kan je circa 2000 huishoudens per jaar voorzien van schone energie. Daarvoor heb je anders circa 12 voetbalvelden met zonnepanelen nodig.

ZONNE

ENERGIE

 

De zon is van ons allemaal, daarom ontwikkelt Voorne Putten Energie zonnedaken op Voorne-Putten om met zonnepanelen energie voor onze leden op te wekken. 

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Bijvoorbeeld vanwege ruimtegebrek, verkeerde ligging van het dak, omdat je het niet mooi vindt of geen toestemming van de verhuurder of VVE krijgt.

ONZE NIEUWSBRIEVEN:

ONZE PROJECTEN:

ZONPROJECT

MAASWIJK

SPIJKENISSE

Op het dak van Sporthal Maaswijk komen zonnepanelen en de opbrengst daarvan kan voor u zijn...

Meer weten, neem dan contact op met de zon-groep.

Spijkenisse krijgt een
innovatief zonnewegdek

 

De busbaan nabij bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering in Spijkenisse gaat zonne-energie opwekken. In maart 2019 wordt een deel van de bestaande busbaan aan de Groene Kruisweg vervangen door een wegdek met ingebouwde zonnecellen.

PROJECT

SOLAROAD

SPIJKENISSE

Contactinformatie

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte
wil blijven van de ontwikkelingen
bij Voorne-Putten Energie 

        C.V. Voorne-Putten Energie U.A.

        contact@voorneputtenenergie.nl

        Fermiweg 20, 3208 KT Spijkenisse

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Volg ons