Prettige feestdagen & gezond 2021

Aan het einde van dit bijzondere jaar willen wij je graag prettige feestdagen toewensen. En natuurlijk een gezond nieuw jaar!


Dit jaar hebben wij hard gewerkt om grote stappen te stappen op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben wij het vooruitzicht dat we een waardevolle rol kunnen gaan spelen in de zo noodzakelijke verduurzaming van onze energievoorziening. Onze contacten met het werkveld en de gemeenten zijn uitgebreid en laten vele mogelijkheden zien voor deelname aan en uitvoering van projecten.


Verder hebben jonge enthousiaste vrijwilligers zich aangesloten, waar we heel blij mee zijn. In 2021 zullen we onze pijlen richten op de versterking van de organisatie, financieel beheer en projectmanagement. Op basis van onze mogelijkheden richten we ons op de voorbereiding

en realisatie van twee zon en twee windprojecten; het zonnedak op de Sporthal Maaswijk en

een laadplein op het parkeerterrein bij het Carltonhotel; een windpark aan de N57 en een

windpark oostelijk langs het Hartelkanaal. Er wordt nog overlegd met de gemeenten Brielle en Nissewaard.


We hebben dit jaar meer dan 75% zonnepanelen op het dak van Sporthal Maaswijk mogen verkopen. Dit is een heel mooi resultaat! Nog een paar zonnepanelen te gaan en dan kunnen we eindelijk beginnen. De bedoeling is dat er 210 zonnepanelen op het dak van Sporthal Maaswijk worden geplaatst. Uiteindelijk kunnen we dan 21 huishoudens voorzien van groene energie!


Maar nu gaan we genieten van de feestdagen. We wensen je dan ook fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar toe!


Recente blogposts

Alles weergeven