‘Duurzame’ voorlichting

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Daarom zet Voorne-Putten Energie zich ook in voor duurzame voorlichtingen. Zo maken leerlingen en docenten kennis met duurzame energie en de ontwikkelingen binnen de energietransitie.


Onze voorzitter Communicatie werkgroep, Aad Spronk, heeft samen met Wouter Struijk (PvDA) voorlichting gegeven op Basisschool De Dreef. Wouter Struijk is onder andere verantwoordelijk voor onderwijs en volksgezondheid. De voorlichting duurde een uurtje en kinderen kregen de kans om vragen te stellen. “Het was leuk om onze passie uit te dragen en tientallen vragen te beantwoorden”, aldus Aad Spronk.

“Waarom is het erg dat we slecht omgaan met de wereld”?

Dit was één van de vragen die gesteld werden. Voorne-Putten Energie vindt het belangrijk om zulke vragen te beantwoorden en meer bewustzijn te creëren. We willen graag mensen blijven voorlichten zodat we ons steentje bij kunnen dragen aan verduurzaming. Binnenkort kun je met ons in gesprek gaan tijdens één van de inloopavonden in De Boekenberg. De data wordt gecommuniceerd via de website en social media kanalen. Zien wij jou dan daar?
Recente blogposts

Alles weergeven