Inschrijven als deelnemer aan zonproject Maaswijk

Samen vooruit

Deelnemen in 3 stappen:

  1. VPE-Lid: Huishoudens die besluiten mee te doen aan project Zonnedak Sporthal Maaswijk moeten zich eerst aanmelden als lid van VPE.
     

  2. Inschrijven project: Daarna kun je je voor deelname opgeven door het formulier ‘Deelname overeenkomst voor aanschaf zonparticipaties van Zonnedak sporthal Maaswijk ’  te downloaden, printen in te vullen, te ondertekenen en op te sturen aan de penningmeester van de coöperatie (Thetfordstraat 86, 3203 LJ Spijkenisse). Ben je niet in de gelegenheid om zelf te downloaden/printen/in te vullen, laat het ons weten, wij helpen u graag verder. 

  3. Betaling: Vóórdat een firma opdracht krijgt voor het realiseren van het zonnedak ontvangt je een factuur van de penningmeester VPE met het verzoek je zonparticipaties te betalen. De verwachting is dat je de factuur begin mei  2020 ontvangt.
     

Inschrijving
Als deelnemer van een project moet je lid zijn van de coöperatie. Daarom vragen we u eerst om lid te worden via onderstaand formulier.
Daarna kun je je voor deelname opgeven door het formulier ‘Deelname overeenkomst voor aanschaf zonparticipaties van Zonnedak sporthal Maaswijk ’  te downloaden in te vullen, te ondertekenen en op te sturen aan de penningmeester van de coöperatie (Thetfordstraat 86, 3203 LJ Spijkenisse).
Aanhef

De contributie van € 20,- per kalenderjaar maak ik over naar de hieronder genoemde bankrekening binnen 14 dagen.

Bankrekeningnummer NL65 RABO 0325 0814 84 ten name van Coöperatieve Vereniging Voorne-Putten Energie.

Contactinformatie

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je aan als je op de hoogte
wil blijven van de ontwikkelingen
bij Voorne-Putten Energie 

        C.V. Voorne-Putten Energie U.A.

        contact@voorneputtenenergie.nl

        Fermiweg 20, 3208 KT Spijkenisse

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Volg ons