HARINGVLIET_03.JPG

Inschrijven als deelnemer aan zonproject Maaswijk

Samen vooruit

Deelnemen in 3 stappen:

Inschrijven als lid van coöperatie VPE
en als deelnemer Maaswijk

1

Wat leuk dat je samen met ons de strijd aan wil gaan voor een duurzaam Voorne-Putten. Vul het onderstaande formulier in om lid te worden en mee te doen aan het project. Geef aan hoeveel zonparticipaties je wilt. De volgorde van binnenkomst is bepalend voor de uitgifte van de zonparticipaties.

Lid worden

Vul je persoonsgegevens in om lid te worden.

Aanhef

De contributie van € 20,- per kalenderjaar maak ik over naar de hieronder genoemde bankrekening binnen 14 dagen.

Bankrekeningnummer NL65 RABO 0325 0814 84 ten name van Coöperatieve Vereniging Voorne-Putten Energie.

Privacyreglement bekijken (opent in een nieuw venster)

Definitieve deelname

Je bent nu lid van de VPE. Welkom bij de club! Na verkregen toestemming voor uitvoeren van het Zonnedak van de Algemene Leden Vergadering ontvang je van ons een ‘deelname overeenkomst’ voor het zonnedak. Deze overeenkomst moet zowel door jou als door ons ondertekend worden. Zodra het project formeel wordt aangemeld bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, wordt de overeenkomst opgestuurd.

2

Betaling

Het is gelukt! Er zijn voldoende participanten om het project definitief door te laten gaan. Alle deelnemers moeten nu hun financiële bijdrage betalen, voordat de opdracht kunnen geven aan de leverancier. Hiervoor ontvang je een verzoek van onze penningmeester. De verwachting is dat je de factuur begin 2021 ontvangt.

3